Ιωάννης Δημ. Βαλαβάνης (e-mail : valavanis@valavanis.gr)

Γεννήθηκε στον Πειραιά το έτος 1970 και ζει στην πόλη αυτή έως σήμερα, όπου ασκεί το επάγγελμα τού δικηγόρου και γενικότερα τις οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές και λοιπές δραστηριότητές του. Φοίτησε στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιά (Γυμνάσιο – Λύκειο) και είναι πτυχιούχος τής Νομικής Σχολής τού Πανεπιστημίου τής Ματσεράτα (Ιταλία). Επίσης σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο τού Ουρμπίνο (Ιταλία), όπου και έλαβε το πτυχίο του. Έχει επάρκεια στο χειρισμό τής αγγλικής γλώσσας, ενώ είναι άριστος γνώστης τής ιταλικής γλώσσας.

Είναι δικηγόρος μέλος τού Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς από το 1997 και σε σύντομο χρονικό διάστημα ίδρυσε το ομώνυμο δικηγορικό γραφείο.

Το δικηγορικό γραφείο "Ιωάννης Δημ. Βαλαβάνης & Συνεργάτες" με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και την αδιάλειπτη και ακαταπόνητη καθημερινή ενασχόληση τού γραφείου με τις υποθέσεις που τού ανατίθενται, σε συνδυασμό με το δυναμικό χαρακτήρα τού ιδρυτή του, αποτελεί εγγύηση αφ' ενός για την ποιότητα των νομικών υπηρεσιών που παρέχονται, αφ' ετέρου για την ασφαλή, ταχύτατη και πλήρη διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων που ανατίθενται στο δικηγορικό γραφείο "Ιωάννης Δημ. Βαλαβάνης & Συνεργάτες".

Δικηγορικό γραφείο
Iωάννης Δημ. Βαλαβάνης
& Συνεργάτες
Τσαμαδού 38, Πειραιάς 185 31, Ελλάς
Τηλ. 0030 210 410 10 90 - 1
Fax. 0030 210 410 10 92
e-mail: valavanis@valavanis.gr

 

ΓΕΝΙΚΑ | ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΠΕΛΑΤΕΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ